Последни проекти

Тук може да видите някои от последните проекти, по които работихме. Те са част от портфолиото ни, а при запитване можем да предложим и други примери, за да се ориентирате в детайли, с какво можем да сме ви полезни. 

Brandeberg.com

Електронен Магазин ползващ платформата WooCommerce. Магазинът е разпространител на маркови дрехи и аксесоари.  Сайтът е оптимизиран за високо количество на продукти, като до този момент те са над 5000.

 

SmartNews.bg

Smart News е онлайн издание, което предлага свеж, различен и провокативен поглед върху света, в който живеем.

“Основният ни фокус е културата, защото за нас технологиите, науката, дизайнът и всичко останало са просто двигателят на това, което всички наричаме културата. Ние достигаме до по-широка аудитория и представяме новостите така, че да бъдат разбрани не само от специалистите, но и от всеки, който посещава сайта. Стараем се да обясним новините и да сме портал към бъдещето, през което всеки да може да премине.”

 

Luba6ky.com

I found out my passion for filmmaking when I was at school yet. It was so long ago that there was no cheap fancy cameras and DSLRs were not so popular. Now, years later, I have hundreds of videos behind me. It was hard but worth, while everyone else were drinking and wasting their time, I worked hard and learned new stuff day by day.

 

BeautyStudioMax-bg.com

Ние в Салон за красота MAX вече повече от тринадесет години се грижим за Вашата красота, визия и самочувствие. Разбира се това не е основното поради, което ни предпочитат стотиците ни клиенти. Ние се грижим при нас да се чувствате комфортно и уютно, да се чувствате специални и обгрижвани. Ще се погрижим Вашето посещение при нас да е приятно изживяване, да си тръгнете с усмивка и да нямате търпение да се срещнем отново.